Waarom verf bij ons ?

 Verfraaiend | Laag in prijs | Eerlijk advies | Geweldige merken

We proberen u niet alleen  op de juiste weg te helpen maar geven hier graag ook een persoonlijk 'tintje' aan om het zo maar te noemen. 

Onze verfhistorie begint zo'n 40 jaar geleden. Pa (Ben) Roeland starte een groothandel met verf en aanverwante artikelen zoals kwasten, rollers en nog meer hulpmiddelen. Verf mengen of kleuren werd toen met de hand gedaan op gevoel. Beetje oker, beetje rood erbij en je had toen wel een leuk kleurtje gemixed.

Tegenwoordig heeft u als klant waanzinnig veel keus. Wij willen  graag deze keuzestress  bij u wegnemen en  persoonlijk onze ervaringen en kleurexpertise met u delen. Als we er in onze gezellige winkel niet uitkomen drinken we graag een kopje koffie bij thuis.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen Sikkens

Kwaliteitsverven van Nederlandse bodem en een zeer innovatief merk. Als Erkend Sikkens Dealer bedienen we zowel de consument als de professionele gebruiker.


Trendsetter op het gebied van kleuren.  Prachtige collectie kleurenwaaiers en tools om tot een juiste keuze te komen.

Stel uw vraag over Sikkens verfOdoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen SPS

Nederlands merk met professionele lakken, muurverven en structuurverven. Heeft een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Ook in de stucadoorswereld een zeer bekende naam.


De watergedragen verven zijn top!

Stel uw vraag over SPS verf


Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen Lucite

Unieke verffabrikant uit Duitsland. Onder de merknaam Housepaint in de volksmond 'potdeksel' verf, wordt deze verf als de meest universele verf beschouwd. Toepasbaar op bijna elke ondergrond.

Altijd technische ondersteuning van de fabrikant. Op onze mengmachine kunnen we meer dan 20.000 kleuren voor u maken. 

Stel uw vraag over Lucite verf

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Roeland

Onder de naam Prolux een eigen ontwikkelde muur en plafondverf. Makkelijk verwerkbaar  bijzonder goed dekkend en schrobvast. Een 100% acrylaat verf. 

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen Finess

Al jaren ons huismerk. Een prima gamma van primers, lakken, (tuin)beitsen en vernissen. Zeer acceptabel in prijs.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Verfaccessoires

Zowel voor de schilder als doe-het-zelver een mooie mix van wegwerp tot state of the art kwasten, rollers en andere accessoires zoals kitten en schuurpapier.

Odoo afbeelding en tekstblok

Kleuren

Kleuren zijn zeer persoonlijk maar ons team kan u zeker helpen met het vinden naar de juiste combinatie. Ook beschikken wij over de Colorado kleurenscanner. Dit is een handige tool om een kleur te meten van bijvoorbeeld een stukje stof of een staaltje van een vloer.


Wij helpen u graag bij het zoeken naar de juiste kleuren of producten


Kaartgegevens
Kaartgegevens ©2018 Google
Kaartgegevens Kaartgegevens ©2018 Google
Kaartgegevens ©2018 Google
Bezoek ons ook op www.goedkopeverfwinkel.nl